![]() |
Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! (/showthread.php?tid=18521) |
Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Taśma - 03-09-2013 22:09:46 daje to w HP bo tu był temat o zlocie i ogólnie to nie wiem gdzie to walnąć. Simon nie ma weny, a ja nie mam za dużo zdjęć ani filmów :/ Trasa: Bydgoszcz-> Toruń-> Kowal-> Łódź-> Częstochowa-> Będzin-> Gorzów Śląski -> Okolice Ożarowa. Więc zaczęło się od planowanego spotkania o 7:00 u mnie pod brama, ale że u nas nikt nie jest punktualny to około 7:10 się spotkaliśmy. ![]() Następnie około 7:30 wyjazd: ![]() W Toruniu bardzo nas zaskoczyli. W godzinie szczytu nie było korka na jedynym moście! ![]() Niestety. Tego jak po Justynę ;* przyjechaliśmy ani nie nagrałem, ani zdjęć nie szczelałem. Pierwsze parę kilometrów i dostałem koteła *.* ![]() DLA KW! Stacja jeszcze w okolicach Będzina ![]() Tutaj jakiś typ śmigał chyba 205/t1/2375 itp. itd ![]() To jest nie wiadomo gdzie. Nie pamiętam, chodziło o to że stuknęło 270 000km, albo zapomnieliśmy xD ![]() A więc dojechaliśmy! ![]() Ognicho! ![]() Rano... http://www.youtube.com/watch?v=MnjjvhtPblg&feature=youtu.be Przybywało kotełów ![]() ![]() Pojechaliśmy na kolorowe piaski. Dosłownie. Można było nimi kolorować twarze... ![]() ...albo zostawić ślady! ![]() Z Justyną uciekliśmy z pola namiotowego i spotkaliśmy... ![]() przy okazji zebraliśmy... ZBOŻE! chyba :x I to była zemsta dla kłejkusia. ![]() Później mu ten namiot całkiem przez przypadek przewróciłem. Dalszej części nie mam. Ale najgorszym z najgorszych było rozstanie z Justyną ;_; A więc droga powrotna: Będzin-> Częstochowa-> Łódź-> Kowal-> Toruń-> Bydgoszcz. Ten łepek po prawo to kłejk śpiący ![]() Rozkminy nad sensem życia podczas płakania ;_; ![]() 150 na gazie. ![]() Było fajnie. Bardzo fajnie. Jako że ja najbardziej na tym "zlocie" się udzielałem to wiem jak było ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - kw112 - 03-09-2013 22:16:45 Super mieliście przygodę. A ja? A mnie jak zwykle pokrzywdził los. RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Winiar 93 - 03-09-2013 22:34:22 możę bęndę w Bydgoszczy na tym nastempnym zlocie na drógie wakcie RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Simon - 03-09-2013 22:34:29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sprostowanie nie zboże tylko owies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - patrykkol997 - 03-09-2013 22:41:59 Jak już byliście w Będzinie to mogliście nadrobić te 50 km po mnie ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Tomasso94 - 03-09-2013 22:42:28 Buahahahahaahahahaha, nie wiem już co do ogniska dodawaliśmy, ale dziwnie wyglądamy na niektórych zdjęciach ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Taśma - 03-09-2013 22:43:05 Ty dziwnie wyglądasz ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - fosa - 03-09-2013 22:44:45 no no super pewnie było szkoda że mnie tam nie było ![]() tam do kowala dalej jest płatna??? Od do łodzi dalej jest darmowy wjazd? RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Taśma - 03-09-2013 22:47:01 (03-09-2013 22:44:45)fosa napisał(a): no no super pewnie było szkoda że mnie tam nie było Ałtostradą jechaliśmy Kowal-> Stryków jesli dobrze pamiętam tam jest. Jak na razie za darmo jest. Wszystko za darmo. RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - fosa - 03-09-2013 22:49:48 narazie tak ja tam tędy smigam co roku w góry do rodziny najgorzej to wjechać do łodzi w tamtym roku cały włocławek jeszcze był rozkopany, w tym roku jakoś już mniej tych robotów ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Winiar 93 - 03-09-2013 22:50:50 który to Marvin? RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Taśma - 03-09-2013 22:51:40 Włocławek nadal jest rozkopany, nie tak jak był, ale jest. Reszta jest dziurawa, ale leci się te 120-140 Od lewej: Kłejk, Tomasso94, Simon, bartix4? i Marvin. ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Quake96 - 03-09-2013 22:54:48 (03-09-2013 22:42:28)Tomasso94 napisał(a): Buahahahahaahahahaha, nie wiem już co do ogniska dodawaliśmy, ale dziwnie wyglądamy na niektórych zdjęciach Jak to co? Trawkę ![]() RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Taśma - 03-09-2013 23:03:08 Zimno było. http://www.youtube.com/watch?v=Y7lkSONkDNs&feature=youtu.be RE: Relacja z Ogólnopolskiego Zlotu forumowego Chłopców-rometówców i Justyny w Ożarowie! - Grelus23 - 03-09-2013 23:07:15 Szczere gratulacje za udany zlot. Ja mogę się w przyszłe wakacje wybrać na jakiś zlot ale jechać tylko i wyłącznie Rometem. |