Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
|
Autor |
Wiadomość |
karpikutias12
Nowy
Liczba postów: 8
Imię: Adrian
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
Dziś rano wsiadłem na mojego komara i przez parę godzin objechałem trochę Gliwic, pare wiosek, i co zauważyłem? Zauważyłem wielu gości którzy w tamtym
czasie spędzali czas tak samo jak ja, na swoich komarach. Pomyślałem że gdyby ich wszystkich poskładać - za przeproszeniem - w kupę, wyszła by
całkiem zacna ekipa. Prawie każdy woli jeździć w grupie. Wtedy ma się poczucie jakiejś przynależności. Zawsze można na kogoś liczyć. Pozatym efekt
jest dużo lepszy, nawet jeśli mowa o maszynach z pojemnością 50 ccm. Wiadomo że większość z czasem będzie chciała zmienić pojazd na coś
większego. Ja sam nie oszukuje że taki mam zamiar. Ale jeśli rzecz by się powiodła to napewno bym sobie nie odpuścił. Wszystkim zwolennikom
prostych, "dusznych" komarków proponuje klub zrzeszający właśnie takich ludzi. Zloty, wyjazdy, imprezki. Nie chodzi mi żeby zakładać gang
komarkowców. Tylko klub do którego mogliby wstampiać fani tych starych, pięknych maszyn. Oczywiście po zgromadzeniu większej liczby członków,
dorzuciłoby się jakąś nazwę, logo, naszywki na kurtki. Ale po kolei. Ja jestem z Gliwic. Więc śląsk i okolice jak najbardziej wchodzą w grę. Kto
chętny?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2012 19:49:04 przez karpikutias12.)
|
|
17-06-2012 19:48:04 |
|
|
Przemek
Klubowicz
Liczba postów: 1,740
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Zgromadzenie fanów starych motorowerów!!
|
|
17-06-2012 20:17:02 |
|
|
dziadoetpw
Nowy
Liczba postów: 28
Imię: Dawid
Pojazd: Jawa kaczka
|
|
|
21-06-2012 00:34:49 |
|
|
TheStylator
Pierdzionek pospolity
Liczba postów: 63
Imię: Rafał
Pojazd: Romet Komar
|
Według mnie zainteresowanie jest nikłe Raptem 4 osoby się odezwały.
Czy na śląsku rzeczywiście jest tak mało zwolenników starych motorowerów??
Z drugiej strony co się dziwić, ja w swoich okolicach widuję ludzi pomykających głównie na chińskich plastikach więc to chyba pytanie retoryczne.
W Bydgoszczy to chłopaki mają reprezentację
Mój Komarek
KJS - Komar Jest Spoko
Romet pierdzi,Romet kadzi ale nigdy cię nie zdradzi.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu... prawdziwi mężczyźni żują pszczoły!
|
|
23-06-2012 11:45:54 |
|
1 osoba postawiła piwo TheStylator za ten post:1 osoba postawiła piwo TheStylator za ten post.
CHARCIARZ (03-22-2014)
|
TheStylator
Pierdzionek pospolity
Liczba postów: 63
Imię: Rafał
Pojazd: Romet Komar
|
Semmao święta racja
Co do zlotu śląskiej ekipy to nie chce mi się wierzyć, że na śląsku tak mało osób ma i jeździ na starych motorowerach Może chłopcyrometowcy są mało znani na śląsku,to już prędzej.
Teraz plastiki są popularne a większość ludzi jak cielęta idą za masą. Choć w garażu pewnie stoją stare Romety. Część pewnie się i wstydzi na nich jeździć. Jak kupowałem Komara to znajomi się dziwili po co mi to, jak ja na tym będę wyglądał. A ja to mam w du... mam 34 lata i mam pedałowca i jestem z tego dumny i się nie wstydzę
A najbardziej mi się chce śmiać jak jechałem na Pędziwiatrze z uśmiechem na ustach a ludzie się oglądają,dziwują i uśmiechają, ale taka to już nasza cecha narodowa że wszystko co nasze jest beeee .
Ja to mam gdzieś Na zlot jestem chętny tylko muszę uruchomić mojego Komarka bo zaniemógł
Mój Komarek
KJS - Komar Jest Spoko
Romet pierdzi,Romet kadzi ale nigdy cię nie zdradzi.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu... prawdziwi mężczyźni żują pszczoły!
|
|
23-06-2012 21:42:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|