Skąd macie pieniądze na sprzęt ?
|
Autor |
Wiadomość |
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
RE: Skąd macie pieniądze na sprzęt ?
Najlepsze są jakieś dodatkowe zajęcia typu sprzątanie, koszenie trawy, może za niedługo odśnieżanie. Jak złom jakiś wpadnie w ręce to też trzeba do recyklingu oddać, oczywiście nie za darmo Na benzynę starczy, ale na nowy sprzęt z tego nie uzbieram, no chyba że po 5 latach. Próbowałem też handlu częściami, tj. silniki na części, albo do naprawy tanim kosztem, ale zaopatrując się w ,,towar" na allegro zrezygnowałem, bo za tą kasę nie chciało mi się na pocztę biegać, jakieś 50 zł na silniku (jak nie okazał się złomem). Ostatnio jeszcze wpadłem na pomysł, żeby po złomach pochodzić, znalazłem kilka części i później z podwójnym zyskiem sprzedałem, więc nawet nieźle bo mało za te części nie dałem, ale też nie tyle, żeby się nie opłacało Teraz albo już dopiero na wiosnę trzeba jakieś ogłoszenia po wioskach porozwieszać o kupnie motorków, można się pobawić przy naprawie-sama przyjemność sprzedać z zyskiem a jak się spodoba jakiś to wzbogacić nim własną kolekcję. Mam jeszcze kilka pomysłów, ale ich nie zamierzam zdradzać No to się rozpisałem...
MZ SM 125 & DT 125 RE
"Wszystko jest dla ludzi, wszystko też może Cię zabić"
http://www.facebook.com/pages/Supermoto-...2273483398
|
|
01-10-2012 17:47:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|