Romet 100
|
Autor |
Wiadomość |
Emikel
Zbieracz stadium zaawansowane
Liczba postów: 437
Imię: Emil
Pojazd: Romet Pegaz
|
Romet 100
Witam wszystkich, chciałbym wam zaprezentować mój świeży nabytek jakim jest Romet 100 nabyty w lesie u gościa który ma najbliższego sąsiada 3 kilometry dalej a dojazd to błotnista polna droga może dla tego uchowało się u niego tyle fantów. Komara kupiłem razem z całą przyczepką gratów do Rometów, Komarem 2352 w częściach(ten żółty) oraz kołami i silnikiem do Mz Trophy 250 za cenę no własnie, spróbujcie zgadnąć
Do rzeczy, Romecik pochodzi z roku 1983 czyli pierwszy rok produkcji, jest zarejestrowany, jest bardzo kompletny kilku maluśkich drobiazgów brakuje lub są nie oryginalne np. minetka od Wsk (standardowo ), posiada oryginalny ZIELONY rzadko spotykany kolor(mam oryginalny zielony wahacz od niego) i jedną oryginalną nalypkje na baku a przede wszystkim komar jest z jednego kawałka.
Może stan lakieru nie powala ale mnie to podnieca jak jest taki stopień oryginalności a po za tym grzechem by było zrobić nisko budżetową renowację(puki co niestety tylko na tyle mnie by było stać) a zatem kiedyś pomyślimy o renowacji a teraz jest jaki jest i jest piękny.
Dzisiaj Rometa odpaliłem i pojeździłem sobie trochę
Link do zdjęć: http://pokazywarka.pl/romet100/
Zachęcam do komentowania i pozdrawiam!
|
|
06-05-2017 21:49:02 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|